.

.

onsdag 28. mai 2014

INFO

Nå er det akkurat 69 dager til jeg reiser til Argentina. Jeg er kjempe spendt og gleder meg utrolig mye! Å bli utvekslingselev er noe jeg alltid har hatt lyst til igjennom livet, nå skjer det endelig! 


Jeg har blitt kjent med en supersøt jente som heter Eline. Hun skal også til Argentina som utvekslingselev og vi skal ta flyet ned dit sammen! :) Vi reiser 5. august fra Gardermoen flyplass. Vi mellomlander først i Amsterdam, deretter Brasil og så lander vi i Córdoba, Argentina hvor jeg skal bo. 


I Córdoba skal vi først på et 5 dagers kurs, hvor vi lærer spansk, møter andre utvekslingselever fra andre land og masse andre spennende ting! Etter de 5 dagene så tar jeg turen til vertsfamilien min, der skal jeg bo i ca 10 måneder. :-)

I går fikk jeg nemmelig vertsfamilie! :-D
Aspect sine samarbeidspartnere i Argentina har vært veldig flinke og raske med å finne en vertsfamilie til meg. Bra jobbet! 

Vertsfamilien min består av en vertsmor, en vertsfar, en vertssøster på 21 år (bor ikke hjemme), en vertssøster på 16 år, en vertsbror på 19 år (bor ikke hjemme)  og en vertsbror på 13! (+ to hunder)
De alle ser kjempe koselige ut og jeg tror jeg kommer til å stortrives med dem! 
De  bor i en by som heter Villa Maria i provinsen Córdoba. Skal prøve å utforske litt mer om byen jeg skal bo i før jeg fyker avgårde ned til varmen! 🌞
Dette var alt jeg hadde å si nå. Jeg kommer til å blogge litt mere før avreise, så stay tuned!
 
- MiaIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar